Branches

Allround in technische dienstverlening

 • Voedingsindustrie

  Voedingsindustrie
  De voedingsmiddelenindustrie bestaat uit bedrijven die op industriële schaal grondstoffen, verwerken tot voedingsmiddelen. Lossez Engineering realiseert regelmatig projecten in de voedingsindustrie.

  Bekijk onze projecten in de voedingsindustrie.

 • Koeltechniek

  Koeltechniek
  Lossez levert technische oplossingen op het gebied van koeltechniek. Deze branche houdt zich bezig met ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen en koel te houden d.m.v. warmte te onttrekken en deze op een andere plaats weer af te geven.

  Bekijk hier projecten in de koeltechniek

 • Installatietechniek

  Installatietechniek
  Installatietechniek maakt gebruik van veel verschillende technieken en is verbonden met industrie en de bouw. Installatietechniek draait niet alleen om het bedenken en het aanleggen van installaties maar ook om het onderhoud daarvan.

  Bekijk hier projecten in installatietechniek

 • Procestechniek

  Procestechniek
  Procesindustrie bestaat uit een deel werktuigbouwkunde, elektrotechniek en chemie, en heeft doorgaans een hoop te doen met de bediening van installaties uit de procesindustrie.

  Bekijk onze projecten in de procestechniek

 • Verpakkingsindustrie

  Verpakkingsindustrie
  De brede branche houdt zich beginsel bezig met het omvatten van alle producten welke gebruikt kunnen worden voor het insluiten, beschermen, verladen, afleveren of aanbieden van andere producten.

  Bekijk onze projecten in de verpakkingsindustrie

 • Metaalbewerking

  Metaalbewerking
  De metaalbewerking of metaaltechniek houdt zich bezig met het bewerken van diverse metalen om individuele componenten, assemblages of grootschalige structuren te creëren.

  Bekijk onze projecten in de metaalbewerking.